VESIĆ POSLE SEDNICE KRIZNOG ŠTABA: U ponedeljak o otvaranju ugostiteljskih objekata i tržnih centara

Novosti online

24. 03. 2021. u 10:12

ZAMENIK gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da Beograd nije zadovoljan jer na današnjoj sednici kriznog štaba nije bilo popuštanja mera, ali da poštuje stav premijerke Ane Brnabić, koja je na početku sednice rekla da se o popuštanju, ali ni zaoštravanju mera, neće raspravljati.

ВЕСИЋ ПОСЛЕ СЕДНИЦЕ КРИЗНОГ ШТАБА: У понедељак о отварању угоститељских објеката и тржних центара

Foto: Fejsbuk

Vesić je na svoom Fejsbuku napisao da će se sačekati ponedeljak, kada će tražiti da se o tom predlogu raspravlja.

Kako je rekao, iz dela medicinskog dela Kriznog štaba rečeno je da će do kraja nedelje doći do smanjenja broja zaraženih i da "moramo da izdržimo do ponedeljka”, ali i da "neki misle da se to neće dogoditi".

- Beograd veoma poštuje napore premijerke Brnabić koja vodi Krizni štab i koja je uvek, kada god je mogla, izlazila u susret privredi. Zato Beograd poštuje njenu odluku. Pitanje otvaranja ugostiteljskih objekata i tržnih centara postavićemo u ponedeljak, jer moja obaveza je da se borim za radna mesta ljudi - napisao je Vesić.

On je dodao i da mu je drago što je odlučeno da državljani Srbije koji su potpuno vakcinisani mogu da uđu u Srbiju bez negativnog testa, kao i strani državljani koji su vakcinisani u Srbiji, čime naša zemlja pokazuje da je evropski lider u vakcinaciji.

- Beograd nastavlja sa vakcinacijom. Verujem da ćemo do ponedeljka imati bar trećinu punoletnih stanovnika Beograda koji su vakcinisani kao i bar 21 odsto revakcinisanih. To je put da se izađe iz epidemije - zaključio je Vesić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ŽELITE LUKSUZAN, ALI NE PRETENCIOZAN HOTEL: Jako lep, uredan hotel koji odiše mirom, čeka vas u Hadabi, jednom od centara Šarm El Šeika