RASTURENA JOŠ JEDNA KORONA ŽURKA! Pune ruke posla za komunalnu miliciju - krše mere i ne plaše se kazni

Novosti online

28. 02. 2021. u 09:15

UPRKOS zabranama okupljanja zbog epidemije virusa korona, tajne korona žurke su sve učestalije, a ugostitelji kao i gosti ne plaše se ni rigoroznih kazni.

РАСТУРЕНА ЈОШ ЈЕДНА КОРОНА ЖУРКА! Пуне руке посла за комуналну милицију - крше мере и не плаше се казни

Foto P. Milošević

Nenad Lakić, komunalni milicioner, kaže da je tokom jučerašnje dnevne smene zabeležen samo jedan prekršaj zabrane rada posle 14 časova i to u jednom objektu brze hrane.

Kada je reč o noćnoj smeni, kako kaže, zatečeno je više nepravilnosti.

- Bilo je više prijava na buke iz stana jer znamo da su se kljudi preselili u stanove. Bilo je tri intervencije gde smo zatekli i buku i okupljanje, na dve smo intervenisali sa pripadnicima MUP a na sve tri su napisane kazne. Takođe, imali smo veliko okupljanje u zgradi Bigza, koji nije predviđen kao ugostiteljski objekat, a da li je to zakupljen prostor još nije utvrđeno - kaže Lakić i dodaje:

- Pojavile su se tu dve naše i tri patrole Interventne jedinice jer je izbila tuča između korisnika prostora. Zatečeno je 65 lica i za sve su napisane kazne od po 5.000 dinara.

Lakić otkriva i jednu specifičnu situaciju koja se dogodila.

- To je bilo u jednoj kockarnici koja je bila zaključana, ali je bilo ulazaka i izlazaka sa zadnje strane. Zatečeno je osam lica i napisane su im prekršajne prijave, s nama su bili prisutni i MUP kao i dežurni javni tužilac - objašnjava Lakić.

On kaže da bi kazna za ovakvo kršenje mera mogla biti i do 350.000 dinara.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo