KOMUNALCI UPALI U POZNATI BEOGRADSKI HOTEL: Rasturena još jedna korona žurka, "pljuštale" kazne

Novosti online

27. 02. 2021. u 12:54

KOMUNALNA milicija nastavila je da i tokom protekle noći vrši stroge kontrole rada ugostiteljskih objekata.

КОМУНАЛЦИ УПАЛИ У ПОЗНАТИ БЕОГРАДСКИ ХОТЕЛ: Растурена још једна корона журка, пљуштале казне

Foto: Printscreen

Tom prilikom primećeno je nekoliko žurki, a između ostalih, veliki broj osoba se okupio i u beogradskom hotelu "Skver najn" koji je bio pun ljudi.

Komunalna milicija je prilikom kontrole, sinoć oko 22:30, zatekla veliki broj osoba koje sede u hotelu uprkos tome što je taj dan Krizni štab dodatno pooštrio mere kako bi se sprečilo širenje korona virusa.

Podsetimo, na jučerašnjoj sednici Kriznog štaba donete su nove mere, pa je tokom dana vikenda zabranjen rad ugostiteljskih objekata posle 14 časova.

To znači da će svi kafići, restorani, tržni centri, kladionice i teretane danas i sutra biti zatvoreni.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SAOBRAĆAJKA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: Automobilom se zakucao u stanicu, pa pobegao (FOTO)