BEOGRAĐANI, SVI DAJTE KRV: Apel gradonačelnika Zorana Radojičića

B. B.

06. 09. 2020. u 07:20

GRADONAČELNIK prof. dr Zoran Radojičić apelovao je na građane da se uključe u akciju davanja krvi i pomognu da se obnove zalihe.

БЕОГРАЂАНИ, СВИ ДАЈТЕ КРВ: Апел градоначелника Зорана Радојичића

Novosti

- Tokom leta, a naročito sada tokom epidemije, zalihe krvi su sve manje. Kao hirurg, znam koliko i mililitri te dragocene tečnosti znače pacijentima. Nađite vremena, budite solidarni, dajte krv - rekao je gradonačelnik na svom instagram-profilu.

Radojičić je dodao da je, u situaciji sa virusom korona, davanje krvi i dalje bezbedan proces i da građani ne bi trebalo da odustaju od toga.

- Sada je još važnije nego inače da damo krv, a nije manje bezbedno. Dakle, razloga za strah nema, a razloga za zahvalnost onima koji doniraju krv je u uslovima pandemije je nebrojeno mnogo - naglasio je on.

Krv se može dati radnim danima od 7.00 do 19.00 i subotom od 8.00 do 15.00 u Institutu za transfuziju krvi, u Ulici Svetog Save, a u Urgentnom centru radnim danima od 10.00 do 15.00.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove