PRVOG dana rada sistema “Oko sokolovo”, u kome se naplaćuju kazne, do 22 sata večeras napisana je kazna za 305 bahatih vozača - objavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

zaliv tacka net

10.08.2020. 22:32

Umesto da kupe vozila na elektricni pogon oni kupuju dzipove koji gutaju gorivo kao azdaje... takodje komunalna policija nije u stanju da posle prijave izadje na teren u roku od 3h a vozikaju se kolima i skupljaju pare od ljudi KOJI UGLAVNOM NEMAJU GDE DA SE PARKIRAJU

Bravo

10.08.2020. 22:43

Svaka čast, i treba tako. Kad možeš biti toliko bezobrazan da blokiraš trotoare, autobuske stanice, tudje garaže, ulaze i izlaze, kad si tolika herojčina da te za druge nije briga, možeš da platiš kaznu. Ali, pazite sada kad ove herojčine počnu vrištati “nepravdaaa !!!” kao razmaženo dijete.

Mostarac

11.08.2020. 00:21

Danas neka sa audijem i kerom bahato u milimetar pored mene ubacuje Audija na zelenu površinu na kojoj vise trava ne raste. Kada sam joj rekao da je na zelenoj povrsini, cuurka na kvadrat odgovara da nema trave. Rekao sam joj da komunalna sve fotografise i onda je tek preparkirala. Bijeli Audi iza piramide

Dragan

11.08.2020. 01:29

Ako je neko snimljen ovom kamerom ne znaci da je bahat nego da nije imao gde da se parkira. Beogradu nedostaje veliki broj parking mesta. Narod nema gde da parkira vozilo kada dolazi kuci, na posao, na fakultet, kod lekara, itd. Taj isti narod ostavlja gradu i drzavi velike pare na ime poreza, registracije, pdv, akciza a od tog istog grada i drzave ne dobija nista za te iste pare. Pa majku mu, ima li sta normalnije nego da vozac sedne u kola na prakingu, ode na posao, parkira se na najblizem parkingu, odradi svojih 8 ili 9 sati, sedne u ta ista kola i vrati se kuci?! Da li je to bahatost?

Ivan Zgrozeni

11.08.2020. 08:05

@Dragan - Tako je. Bahatost je u stambenoj zoni u ul. Strahinjica Bana dozvoliti 16 kafica sa bastom koja u proseku uzurpira tri parking mesta, dozvoliti madogradnju spratova a da investitor nije obavezan da obezbedi dodatni parking, dozvoliti otvaranje restorana u Starom gradu a da nema svoj parking... Bahatost "vlasti" pre svega.

ko ovde koga zeza

11.08.2020. 13:21

A kada će se re[avati pitanje Zemun polja? Konkretno naselje Kamendin 2. Bespravno parkianje na zelenim površinama, zaposedanje zelene površine od strane osobe koji se ponaša kao da je to njegova privatna svojina a zapravo je poljana ispred ulaza. obijanje stanova i bespravno živenje u istom krađa struje. Sve ovo jedna osoba i još napada žene sa invaliditetom i preti da će žena nastradati ako prijavi nekom. Šta treba da se desi da bi Grad Beograd reagovao. Ako već želimo red u Beogradu onda rešavajte i ovde probleme.