SERIJA "KROJI" TRASU: Izmene u saobraćaju između Slavije i Trga Nikole Pašića

B.B.

21. 06. 2024. u 11:10

Tokom snimanja TV serije "Bibliotekari" u ulicama Kralja Milana i Terazije (deo između Trga Slavija i Trga Nikole Pašića), 23. juna, od 6 do 16 časova, doći će do promena u radu linija javnog prevoza, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

СЕРИЈА КРОЈИ ТРАСУ: Измене у саобраћају између Славије и Трга Николе Пашића

Foto I. Marinković

Ukida se privremena autobuska linija 22A od prvih jutarnjih polazaka do 16 časova.

Elektrobus linija EKO 2 će saobraćati na skraćenoj trasi Trg Slavija-Beograd na vodi i nosiće oznaku EKO 2L.

Autobusi sa linije 31 saobraćaće delimično izmenjenom trasom Terazije-Trg Nikole Pašića-Kneza Miloša-Nemanjina-Trg Slavija i dalje redovnom trasom.

Minibus linija E9 će u oba smera umesto preko Terazija saobraćati od Trga Slavija trasom Beogradska-Bulevar kralja Aleksandra-Trg Nikole Pašića-Dečanska-Makedonska-Trg republike i dalje redovnom trasom.

U saopštenju se navodi da tokom izvođenja radova na pregledu i popravci trolejbuske kontakt mreže u Ulici kralja Milana, od 22. juna do 2. septembra doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi se izvode na delu od Ulice kneza Miloša do Trga republike.

Tokom izvođenja radova biće zauzete krajnje desne saobraćajne trake (žute trake) u oba smera, pri čemu ovi radovi neće uticati na funkcionisanje stajališta na predmetnoj deonici (u oba smera).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024