DRESOVI NA POKLON: Član opštinskog veća Vračara nagradio male košarkaše iz OŠ "Svetozar Marković"

B.B.

29. 11. 2023. u 16:03

DUGOGODIŠNjI direktor OŠ "Svetozar Marković" i član Veća opštine Vračar zadužen za obrazovanje Dragi Lukić ugostio je nagradio je košarkašku ekipu ove škole za osvojeno drugo mesto na gradskom takmičenju.

ДРЕСОВИ НА ПОКЛОН: Члан општинског већа Врачара наградио мале кошаркаше из ОШ Светозар Марковић

Foto: Opština Vračar

Malim košarkašima Lukić je poklonio po komplet dresova i knjigu "101 posao budućnosti".

- Kao nekadašnji direktor škole sam ih dočekao kad su polazili u prvi razred, evo sada imam tui čast da ih ugostim i nagradim kao vicešampione u gradu - rekao je Lukić. - Uz ovaj prigodan poklon želim da im dam podstrek za dalje uspehe na regionalnom takmičenju koje ih očekuje. uspehe dece treba pratiti i nagraditi. To je naše opredeljenje.

Gradsko prevenstvo u košarci je održano u Hali sportova na Novom Beogradu je od 15. do 17. novembra. Osnovna škola "Svetozar Marković" je predstavljala opštinu Vračar pošto je prethodno, na opštinskom takmičenju sredinom oktobra pobedila vršnjake iz OŠ "Vladislav Ribnikar" i u finalu OŠ "Jovan Miodragović".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!