BEOGRAĐANI U ČUDU: Žena odlučila da opere prozore, pa ostavila sugrađane bez teksta (VIDEO)

Novosti online

27. 07. 2023. u 11:54

NESVAKIDAŠNjA scena u Beogradu, tačnije u Bulevaru despota Stefana osvanula je danas na internetu i kruži mrežama.

БЕОГРАЂАНИ У ЧУДУ: Жена одлучила да опере прозоре, па оставила суграђане без текста (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Instagram/moj_beo_grad_

Naime, jedna žena odlučila je da sunčano vreme iskoristi i opere prozore, te je tako na velikoj visini stala na sims prozora, i počela laganim pokretima da briše svoja stakla.

Uprkos tome što je na velikoj visini, bez zaštite, ona je svoj posao završila, a snimak se pojavio na IG stranici Moj Beograd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Ovim putem apelujemo na sve građane da ne rade ovakve stvari, jer su veoma rizične. Zarad čistih prozora možete da izgubite život, nije vredno... Složićete se.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: DOLINA SMRTI: Turistička atrakcija zbog rekordno visokih temperatura

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!