ČAK OSAM AUTOBUSA I DVE LINIJE TRAMVAJA MENJAJU TRASE: Evo koje sve promene očekuju Beograđane

Novosti online

21. 07. 2023. u 15:31

U BEOGRADU će zbog izvođenja radova doći do promena u radu linija javnog prevoza. Izmene će trajati po dva dana, u različitim terminima. Trasu menjaju linije autobusi 23, 37, 51, 52, 53, 58, 88 i 560E i tramvaji 7 i 12.

ЧАК ОСАМ АУТОБУСА И ДВЕ ЛИНИЈЕ ТРАМВАЈА МЕЊАЈУ ТРАСЕ: Ево које све промене очекују Београђане

Foto: Tanjug

Do izmena na linijama javnog prevoza će doći u Paštrovićevoj i u Resavskoj ulici.

 

U Paštrovićevoj ulici autobusi drugačije saobraćaju od 24. do 26. jula

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Paštrovićevoj ulici, u saobraćajnoj traci za desno skretanje vozila u Radničku ulicu, od 24. jula od 22 časa do 26. jula će doći do promena u radu linija javnog prevoza.

Iz Sekretarijata za informisanje Grada Beograda saopštili su da će tokom izvođenja radova biti onemogućeno desno skretanje prema Sajmu.

Zbog toga će vozila javnog prevoza sa linija 23, 37, 51, 52, 53, 58, 88 i 560E u smeru prema Sajmu saobraćati ulicama Požeškom i Paštrovićevom, preko saobraćajnih petlji „Careva ćuprija” i „Radnička”, zatim Bulevarom vojvode Mišića i dalje redovnim trasama.

Vozila sa linije 85 u smeru ka Borči saobraćaće ulicama Požeškom i Paštrovićevom, petljama „Careva ćuprija” i „Radnička”, preko Mosta na Adi i dalje redovnom trasom.

- Vozila će na izmenjenom delu trase koristi postojeća stajališta, kazali su iz Sekretarijata za javni prevoz.

Tramvaji 7 i 12 menjaju trasu

Zbog radova u zoni raskrsnice ulica Kralja Milana i Resavske, svoju standardnu trasu će promeniti i tramvaji 7 i 12.

 - Zbog izvođenja radova na montaži novog trolejbuskog kontaktnog voda u Ulici kralja Milana doći će do isključenja napona u tramvajskoj kontaktnoj mreži u Resavskoj ulici od 22. jula od 1 čas do 24. jula do 3 časa, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Naglasili su da će tokom izvođenja tih radova biti onemogućen tramvajski saobraćaj u Resavskoj ulici.

Zbog toga će tramvaji sa linija 7 i 12 saobraćati Bulevarom kralja Aleksandra, Beogradskom, Nemanjinom i dalje redovnim trasama.

BONUS VIDEO:

Izgled Marakane nakon renoviranja terena

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!