VELIKE SAOBRAĆAJNE GUŽVE NA POJEDINIM LOKACIJAMA U BEOGRADU: Ove delove grada izbegavajte

Novosti online

08. 06. 2023. u 09:04

OVOG jutra velike gužve beleže se na delu auto-puta od Konjarnika i Plavog mosta prema Autokomandi i dalje prema Gazeli.

ВЕЛИКЕ САОБРАЋАЈНЕ ГУЖВЕ НА ПОЈЕДИНИМ ЛОКАЦИЈАМА У БЕОГРАДУ: Ове делове града избегавајте

Foto: D.Milovanović

Velika gužva javlja se i u Takovskoj, jer zbog radova prema Pošti ne funkcioniše desna traka. Radovi se odvijaju i na Banovom brdu, pa je za saobraćaj zatvoren i deo Požeške ulice, zbog čega se saobraćaj preusmereva na okolne ulice.

U ostalim delovima Beograda nema zastoja i većih gužvi, ali je pojačan intenzitet saobraćaja, naročito na mostovima i frekventnim saobraćajnicama.

Iako je jutro u Beogradu osvanulo sunčano, tokom dana će kao i prethodnih dana biti uslova za padavine, naročito posle podne, pa će putevi biti mokri i klizavi. Zbog toga će biti neophodan dodatni oprez i da se vožnja prilagodi uslovima u saobraćaju, kao i vremenskim uslovima.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

GLUMAC I PROFESOR: Branko Pleša preminuo je pre 22 godine, uloge žive i dalje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)