CISTERNE SA VODOM ŠIROM GRADA: Zbog najavljenog tropskog talasa

S.V.

20. 07. 2022. u 13:05

KAKO bi boravak na otvorenom bio što podnošljiviji zbog najavljenih tropskih vrućina, JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" postavilo je cisterne sa pijaćom vodom na najprometnijim lokacijama u prestonici.

ЦИСТЕРНЕ СА ВОДОМ ШИРОМ ГРАДА: Због најављеног тропског таласа

Foto: Z. Jovanović

Cisterne, koje u proseku nose 10 kubika voda, od 10 do 19 časova biće na Trgu republike kod Staklenca, na biletarnici Beogradskog sajma u smeru ka Čukarici, u Cara Dušana kod Pupinovog mosta u Zemunu, na kružnom toku kod GO Novi Beograd, na Zelenom vencu i Banjici. Takođe, vozila sa pijaćom vodom poslata su u Mladenovac i Vrčin.

- Ekipe "Vodovoda" proverile su funkcionalnost svih gradskih česmi i fontana koje su u našem sistemu održavanja - kažu iz ovog preduzeća. - Blagovremeno smo obavili sve pripremne radove kako bismo spremni dočekali letnji period i maksimalnim angažovanjem svojih izvorišnih, proizvodnih i distributivnih kapaciteta obezbedili dovoljne količine vode za sve potrošače u Beogradu. Sistem vodosnabdevanja u prestonici je stabilan i radi maksimalnim kapacitetom, te proizvodimo 6.600 litara u sekundi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)