GROM UDARIO U KUĆU U ZEMUNU: Policija dobila poziv zbog požara, jedna osoba se nagutala dima

Tanjug

28. 05. 2022. u 07:19

TOKOM jutrošnjeg nevremena u Beogradu grom je udario u kuću u Zelengorskoj ulici u Zemunu, a jedna osoba se nagutala dima, rečeno je u Hitnoj pomoći.

ГРОМ УДАРИО У КУЋУ У ЗЕМУНУ: Полиција добила позив због пожара, једна особа се нагутала дима

Foto: Tanjug/Oksana Toškić

Hitna pomoć je primila poziv od policije u 5.47 sati da je došlo do požara, a nakon izlaska na teren ispostavilo se da je do požara došlo nakon što je grom pogodio kuću.

Beograd je rano jutros pogodilo snažno nevreme. Grmljavinu su pratili jak vetar i pljuskovi. 

Danas će u Srbiji biti umereno i potpuno oblačno, u većem delu svežije, mestimično s kišom, u istočnoj i južnoj Srbiji toplo i sa lokalnim pljuskovima sa grmljavinom i najvišom dnevnom temperaturom od 19 do 29 stepeni.

Najniža temperatura biće od 13 do 18, a najviša od 19 na severozapadu do 29 stepeni na istoku i jugu, navodi Republički hidrometeorološki zavod.

RHMZ je upozorio da se u nedelju, u istočnoj Srbiji lokalno očekuje velika količina padavina od 20 do 40 mm, lokalno i oko 60 mm za 24 sata.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do subote, 4. juna, u nedelju umereno i potpuno oblačno i sveže, mestimično s kišom, u južnoj Srbiji i sa lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, a na istoku zemlje lokalno se očekuje velika količina padavina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVETSKI DAN BUDUĆNOSTI: Kako da stvorimo bolji svet za sve