IZBO SE NOŽEM ZBOG LJUBOMORE: Drama na Palilulskoj pijaci, jedan od zakupaca tezgi naneo sebi lakše povrede

Š. M.

23. 03. 2022. u 07:17

NA Palilulskoj pijaci, juče oko 11.20, zakupac Jovan (40) se izbo nožem. Tom prilikom naneo je sebi lakše telesne povrede u predelu grudi i kolima Hitne pomoći prevezen je na dalje zbrinjavanje.

ИЗБО СЕ НОЖЕМ ЗБОГ ЉУБОМОРЕ: Драма на Палилулској пијаци, један од закупаца тезги нанео себи лакше повреде

Mlekara je po incidentu odmah zatvorena, a tezga ispražnjena, Foto N. Skenderija

Reporteri "Novosti" posetili su juče mesto incidenta na zelenoj tržnici. Kako prodavci ističu za naš list, čovek koji je pokušao da naudi sebi je njihov kolega i držao je tezgu na samom ulazu u Palilulsku pijacu. Ubadanje se dogodilo u prostoriji obližnje mlekare, u koju je uznemireno ušao oko 11.00. Posle kraće rasprave sa prodavačicom krenuo je da maše nožem i tako se povredio u predelu grudi.

- To je uradio zbog ljubomore - kaže naš sagovornik.

- Svi ga poznajemo, zove se Jovan i jedan je od zakupaca tezge od kada se otvorio ovaj objekat. Prodaje voće i povrće. Takođe, njegova devojka radi u mlekari prekoputa. Imaju četrdesetak godina, i do sada između njih, bar na radnom mestu, nije bilo nikakvih incidenata niti ljubomornih scena. U šoku smo zbog nezgode, ne možemo da verujemo da je hteo da naškodi sebi, svi smo zgroženi. Delovao je kao miran i staložen čovek.

Mlekara u kojoj se desilo ubadanje juče je bila zatvorena, a voće sa tezge na kojoj je povređeni muškarac obavljao prodaju odmah je uklonjeno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)