BEOGRAD ĆE POSTATI CELINA: Beo voz se vraća u punom kapacitetu (FOTO/ VIDEO)

Novosti online

27. 02. 2022. u 13:51

UREĐENjEM železničke stanice u Lazarevcu i rekonstrukcijom „BG voza“ Beograd će postati jedna celina, poručili su danas Goran Vesić i Tomislav Momirović prilikom posete Lazarevcu.

БЕОГРАД ЋЕ ПОСТАТИ ЦЕЛИНА: Бео воз се враћа у пуном капацитету (ФОТО/ ВИДЕО)

Foto: SNS

- Danas postoje tri polaska dnevno Beo vozom za Beograd, kada budemo rekonstruisali BG voz, umesto 104 imaćemo 500 polazaka, umesto 180 kilometara imaćemo preko 237 kilometara- rekao je Vesić.

Vesić je naglasio da će građani iz Lazarevca imati na svakih 15 minuta, u špicu voz do Beograda, a svakih 45 minuta van špica.

- Na ovaj način Beograd postaje jedinstvena celina, ovako se Beograd uređuje, jer zajedno možemo sve- zaključio je Vesić.

Foto: SNS

Prema rečima Tomislava Momirovića u Lazarevcu se trenutno investira u velike ekološke projekte, izgrađuje se kanalizaciona infrastruktura i time se jasno pokazje da 

Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka vode računa da se i Beograd i Srbija ravnomerno razvijaju.

- Vraćamo Beo voz u punom kapacitetu, u narednih mesec dana povećaće se broj polazaka iz Lazarevca, ubrzaće se Beo voz kako iz Lazarevca, tako i iz Mladenovca, Batajnice, Ovče-  naveo je Momirović.

Na samom kraju sagovornici su se saglasili da su rezultati vidljivi na svakom koraku, da dela govore i da je mnogo toga urađeno i da zajedno možemo sve.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave