NOVA OGRADA ZA CRKVENU PORTU U BOLJEVCIMA: Renoviranje u sklopu obnove trga

J.D.

16. 01. 2022. u 17:49

KAO što je ranije bilo najavljeno, u okviru kompletne rekonstrukcije centralnog trga u Boljevcima, kao završna faza radova izgradiće se i nova ograda oko porte crkve Svete Petke.

НОВА ОГРАДА ЗА ЦРКВЕНУ ПОРТУ У БОЉЕВЦИМА: Реновирање у склопу обнове трга

Privatna arhiva

Potpisivanje ugovora u opštini Surčin  podrazumeva prvi korak u realizaciji tog projekta, istakao je predsednik opštine Stevan Šuša istakavši da sledi rušenje stare ograde i izmeštanje benzinske pumpe u centru sela.

Paroh boljevački Protojerej stavrofor Dragan Gvozdenović izrazio je zahvalnost predsedniku opštine Surčin i zameniku gradonačelnika Beograda na donaciji, napomenuvši da će ograda biti izgrađena od kovanog gvožđa, onako kako su parohijani želeli i kako je, prema istorijskim dokumentima i predanjima nekad izgedala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo