POKLONI OBRADOVALI ŠTIĆENIKE PRIHVATILIŠTA ZA DECU: Pokretna kancelarija Gorana Vesića podelila paketiće

Милица Шкорић
Milica Škorić

28. 12. 2021. u 13:52

POKRETNA kancelarija Gorana Vesića ove sedmice obilazi mališane u socijalnim ustanovama širom prestonice, kako bi im podelila novogodišnje paketiće.

ПОКЛОНИ ОБРАДОВАЛИ ШТИЋЕНИКЕ ПРИХВАТИЛИШТА ЗА ДЕЦУ: Покретна канцеларија Горана Весића поделила пакетиће

Beoinfo

Tako su pokloni danas obradovali štićenike Prihvatilišta za decu, a tom prilikom zajedničkim snagama okićena je i jelka.

Ukupno 20 mališana dobilo je novogodišnje paketiće, koje je gradu poklonila Fondacija za decu i omladinu Beograda "Gnezdo".

- Ova deca su u veoma specifičnom stanju i važno je da imaju podršku društva, a u našoj ustanovi je zaista dobijaju - kaže Vesić. - Danas smo im doneli paketiće zajedno sa Deda Mrazom i obradovali ih novogodišnjim poklonima. Nastavićemo tako da radimo sve do petka, kada ćemo obilaziti različite gradske ustanove i deci nositi paketiće. Želja nam je da svako dete na našoj teritoriji, bez obzira gde živi i kakvog su imovinskog stanja njegovi roditelji, ima svoj paketić i da se raduje Novoj godini. Srećan sam i zahvalan svima koji su učestvovali u ovoj divnoj akciji. Ove nedelje moj kamper, koji inače ispunjava želje starijih, okrenut je samo deci.

Događaju su prisustvovali i gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević i direktor Prihvatilišta za decu Beograda Danijela Stajković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda