KROV DO SREDINE FEBRUARA: Radovi u OŠ "Marko Orešković" u Novom Beogradu

B.B.

23. 11. 2021. u 16:41

SREDINOM februara sledeće godine OŠ "Marko Orešković" će dobiti novi krov, najavio je Slavko ak, sekretar za obrazovanje i dečiju zaštitu, koji je obišao gradilište. Radovi na rekonstrukciji krova škole počeli su sredinom novembra, a rok za završetak od 90 dana, a iz "kase" sekretarijta je za ove namene izdvojeno 17,7 miliona dinara.

КРОВ ДО СРЕДИНЕ ФЕБРУАРА: Радови у ОШ Марко Орешковић у Новом Београду

Skupština grada

- Radovi ne ometaju nastavu u školi u koju ide oko 420 učenika, što je najbitnije. Očekujem da sve bude gotovo u dogovorenom roku - rekao je Gak. - Ove godine majstori su imali posla u još tri škole na Novom Beogradu, a ukupna vrednost tih investicija iznosila je oko 33 miliona dinara.

Prema njegovim rečima, u prethodnom periodu su sređena tri toaleta u Mašinsko-tehničkoj školi "Zmaj", kao i sportski tereni, deo fasade, mokri čvorovi u Pravno-birotehničkoj školi. Takođe, završena je i treća faza rekonstrukcije Grafičke škole i uloženo 22 miliona dinara uloženo u zamenu keramike, podova, plafona.
- Paralelno sa tim, samo za opremanje škola na Novom Beogradu ove godine izdvojeno je još više od 30 miliona dinara. Nastavljamo dalje dok sve škole ne budu imale ujednačene, kvalitetne uslove za nastavu - poručio je Gak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)