NOVI PUNKTOVI ZA VAKCINACIJU I TESTIRANJE NA KOVID: Gradonačelnik saopštio odluku sa sinoćne sednice

G. N.

02. 11. 2021. u 13:23

BEO šoping centar u Ulici Vojislava Ilića 141, IKEA SRBIJA u Ulici Astrid Lindgren 11, Tržni centar "Rajićeva" u Knez Mihailovoj 54, kao i Tržni centar "Stadion" u Zaplanjskoj 32, novi su vakcinalni punktovi. Ovo je saopštio gradonačelnik i komandant Gradskog štaba za vanredne situacije prof. dr Zoran Radojičić, posle sinoćne sednice. Naredba stupa na snagu odmah.

НОВИ ПУНКТОВИ ЗА ВАКЦИНАЦИЈУ И ТЕСТИРАЊЕ НА КОВИД: Градоначелник саопштио одлуку са синоћне седнице

Foto E. G.

- Prilagođavajući se i brzo delujući u novonastaloj, znatno težoj epidemiološkoj situaciji, odlučili smo da Beograđanima na još četiri lokacije u gradu omogućimo vakcinisanje prvom, drugom i trećom dozom vakcine - rekao je gradonačelnik Radojičić. - Pored ova četiri nova vakcinalna punkta, odlučili smo i da ćemo izvršiti postavku četiri mobilna punkta kontejnerskog tipa, na otvorenom, za potrebe testiranja stanovništva na virus korona. 

 Ovi punktovi će biti stavljeni na raspolaganje Institutu za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut", Institutu za virusologiju, vakcine i serume "Torlak", Zavodu za biocide i medicinsku ekologiju i Gradskom zavodu za javno zdravlje Beograd. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)