DVE SAOBRAĆAJNE NESREĆE U BEOGRADU: Zbrinut mladić sa teškim opekotinama

Tanjug

24. 09. 2021. u 07:18

DVE lakše saobraćajne nezgode dogodile su se u Beogradu tokom noći, a jedan mladić je zbrinut sa teškim opekotinama, rečeno je u Hitnoj pomoći.

ДВЕ САОБРАЋАЈНЕ НЕСРЕЋЕ У БЕОГРАДУ: Збринут младић са тешким опекотинама

Foto: D. Balšić

U 19.27 časova u Banjičkoj šumi pronađen je zapaljen dvadesetsedmogodišnji mladić, koji je sa teškim opekotinama prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.


U Hitnoj pomoći navode da ne znaju da li se on samozapalio ili je zapaljen.

U 19.22 časova, na uglu Kruševačke ulice i Ustaničke, oboren je pešak, a reč je o ženi starosti 40 godina koja je zadobila lakše telesne povrede.

Do druge saobraćajne nezgode je došlo u 01.58 časova, na uglu Dimitrija Tucovića i Tršćanske ulice, u kojoj je žena starosti 30 godina zadobila lakše povrede.

Medicinske ekipe Hitne pomoći su tokom noći obavile i 33 interklinička prebacivanja kovid pacijenata, kao i 12 kovid transporta do bolnice.

Ta služba je imala noćas 108 intervencija, od toga 18 na javnom mestu.
 

BONUS VIDEO: 

Saobraćajna nesreća na smederevskom putu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)