ЛЕГЕНДА тамбурашке музике Звонко Богдан наступиће на другом "Новембар фесту", новосадском фестивалу кобасице и чварака, који се отвара вечерас, а трајаће до 17. новембра на Новосадском сајму. Уводне вечери фестивала представиће се најпре тамбурашке банде а након тога, од 21.00 уследиће концерт "Гаравог сокака". Чувени панонски шансоњер одржаће концерт у суботу, 16. новембра, другог фестивалског дана у 21.00, у пратњи најбољих тамбураша на планети.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - "Плакао је као дете на улицама Новог Сада": Унука Бате Живојиновића поделила стару слику и детаљ из прошлости великог глумца


- Публика ће уживати у наступима тамбурашких оркестара, као и фолклорних друштава из целе Војводине, а посебно занимљив биће концерт "Мешкарки" са традиционалном словачком музиком - каже Милица Савић, организаторка. - "Новембар фест" окупља произвођаче сухомеснатих производа из целог региона, а посебна атракција биће такмичење у прављењу кобасица где ће своја умећа укрстити тимови војвођанских села, новосадских квартова, медија, компанија и спортских клубова.

Током три фестивалска дана, улаз ће бити бесплатан од 10.00 до 18.00, после чега ће се наплаћивати по цени од 200 динара.

Фото промо


Фото Н. Фифић