ИЗДАВАЧ и продуцент Горан Јовић промовисао је у београдском "Југотону" сингл са насловном песмом "Бебо", за коју је представљен и спот, и "Кад дође љубав, ту памети нема", дует са дугогодишњим сарадником Вицком Милатовићем. Промоцији ЦД сингла у издању Горанове куће "Фидбокс" присуствовали су, поред Вицка, који је и коаутор песама, из "Рибље чорбе" и Миша Алексић, Видоја Божиновић Џинџер и Никола Зорић, легенда "ЈУ групе" Жика Јелић, Влада Јанковић Џет, Бане Локнер…


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - "Не може још да ради све што би желео": Бранка Пујић открила истину о здравственом стању мужа Гагија Јовановића


Јовић се други пут представио као певач - деби албум "Дани љубави", са обрадама екс-ју хитова, објавио је 2011.

- Имао сам текст за песму "Бебо", нашао се са Вицком и питао га да напише музику, уз жељу да то буде класична рок балада у духу осамдесетих - рекао је Горан.

Песма управо тако и звучи, а тандем је најавио да се следеће године може очекивати и Јовићев комплетан албум.

- Музика је мој хоби, али и мој живот - нагласио је он. - Трудићу се да ту љубав исказујем снимајући лепе песме, а као продуцент и издавач радовати неким новим албумима.

Реч "бебо", у последње време млађе генерације пре свега везују за Мају Беровић, која је често користи у својим хитовима. На шаљиву опаску да је "преотео" младој звезди чувени израз, Јовић се насмејао и за "Новости" рекао:

- Кад бих рекао да никад нисам чуо те њене песме, вероватно ми не бисте веровали, али заиста нисам, јер то не слушам. Поштујем, међутим, колегиницу и сваку врсту музике.