БОРКО Радивојевић већ неко време је најтраженији хармоникаш у Србији и шире, а у његов таленат ускоро ће се уверити и публика широм света.

Наиме, као што се већ писало, овај музичар недавно је снимио свој први солистички албум, и то у чувеном швајцарском “Powerplay” студију, у коме су својевремено радили и Лејди Гага, Тина Тарнер, Принс, Лени Кравиц и друге светске звезде, а како је изгледао рад на миксети вредној пола милиона евра и шта су то Борко и његови сарадници припремили, погледајте у видеу на дну текста.

Жеља ми је била да свет упозна балканску музику, као и да се наша публика врати коренима, али у другачијем руху. Ово су балканске мелодије у светском ритму, које смо извукли из фиоке, отресли са њих прашину и обукли их у ново, до сада невиђено рухо.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - КАО СВЕТСКЕ ЗВЕЗДЕ: Борко Радивојевић снима у студију Лејди Гаге (ФОТО)

Има ту српског, али и бугарског, македонског, румунског, влашког звука – каже Борко, који је иначе пратио и покојног краља фолка Шабана Шаулића на његовим последњим концертима у Београду и у Софији,и додаје да је за њега и његове сараднике била велика одговорност да ради у студију у коме су снимале светске музичке величине.


Резултат њиховог рада ускоро ће бити доступан домаћој и страној публици, а како је Борко спаковао старе балканске мелодије у модерно светско рухо, у прилогу открива и Сирил Камензинд из “Powerplay'' студија.