Регион ужаса: Серија силовања потреса Расински округ, манијаци насрћу на децу, непокретне старице, колегинице...

С. БАБОВИЋ

недеља, 20. 10. 2019. у 23:16

Регион ужаса: Серија силовања потреса Расински округ, манијаци насрћу на децу, непокретне старице, колегинице...

Борица С. испред куће ужаса - Фото приватна архива

Сексуални злочини већ годину дана потресају територију расинског округа. Злостављају и најближе рођаке, и пријатељице сопствених жена

ПОКУШАЈ обљубе непокретне старице у селу Коњух код Крушевца јесенас је био само један у низу случајева напада на жене који је потресао Расински округ током последњих 12 месеци. Тренутно је још у току истрага против Б. С. (56) из истог места који се сумњичи да је напаствовао комшиницу од 76 лета.

- Због основа сумње да је извршено кривично дело обљубе над немоћним лицем у покушају, наложена су вештачења - објашњава јавни тужилац др Братислав Петровић.

Ипак, међу најужаснијим сексуалним злочинима на територији Расинског округа је силовање у ментално заосталој породици из села Доњи Катун код Варварина. Тамо је прошлог новембра Боривоје С. (60), иначе лишен сваке радне способности, силовао рођену сестру Борицу С. (64) која, такође, има менталне потешкоће...


Прочитајте још: УЖАС КОД КРУШЕВЦА: Хтео да обљуби непокретну старицу, њена ћерка прекинула иживљавање!

Дејан Т. (48) из Појата код Ћићевца је био такозвани повратник јер је 2000. киднаповао тинејџерку од 15 година, држао је два дана и две ноћи у шуми, везану за дрво, те од њене породице тражио откуп од око 100.000 тадашњих немачких марака. Ипак, малолетницу је само пипкао... Сада је, међутим, ухапшен због сумње да је 10. октобра прошле године силовао тридесетосмогодишњу колегиницу своје супруге из околине Ражња, па је "зарадио" 10 година боравка иза решетака.

Дејан Т.


ПОВРАТНИК ИЗ КРУШЕВЦА

МЕЂУ случајевима који су потресли Крушевац је и покушај силовања током лањске јесени, када је жена од 61 године тешко повређена. Осумњичен је био Д. Ж. (33), који је овог јануара био ухапшен због сумње да је починио кривично дело силовања у покушају, а жртва у Ламартиновој улици му је била девојка од 18 година.

Више јавно тужилаштво у Крушевцу


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)