МАТЕО Гарсија, крило Лас Палмаса ближи је трансферу у Црвену звезду него Олимпијакосу јер ће са својим менаџером и директором скаутинга шпанског клуба Бранком Миловановићем у току ноћи допутовати у Београд.

Посао још није готов, остаје да се договори око плате са управом српског шампиона јер је иницијална понуда за 30 одсто мања од оне коју је добио из Грчке.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: НОВИ АДУТ МАТЕО ГАРСИЈА: Звезди стиже појачање из Лас Палмаса

- Звезда и Лас Палмас су се договорили око висине обештећења и сада је све на људима са Маракане да се дововоре око плате - за „Новости“ каже Миловановић кога су Грци оптужили да им је отео играча и довео у Београд

- Ја као Србин и навијач Звезде од малена у ситуацији кад могу да бирам да ли да помогнем Звезди или Олимпијакосу нормално је да сам наклоњен нашем клубу. Ми из Лас Палмаса смо завршили посао договором са Звездом а сада је све на играчу и управи црвено- белих са Маракане.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Звезда: Ратни војни инвалиди бесплатно на источну трибину

Све је дакле на Звезди јер Грци су играчи понудили 2,6 милиона евра плате за четири године. Вероватно директор Звездан Терзић има неки други адут у рукаву...