Звезда: Ратни војни инвалиди бесплатно на источну трибину

Тањуг

петак, 16. 08. 2019. у 18:12

Звезда: Ратни војни инвалиди бесплатно на источну трибину

ФК Црвена звезда лого

Потпис уговора произилази из чињенице да Звезда посвећује велику пажњу људима који су били и остали на бранику отаџбине у ситуацијама када се бранила слобода - рекао је Мијаиловић
Фудбалски клуб Црвена звезда потписао је уговор о сарадњи са Удружењем ратних војних инвалида Србије о сарадњи на основу којег ће чланови тог удружења имати слободан улаз на источну трибину стадиона "Рајко Митић".

Председник ФК Црвена звезда Светозар Мијаиловић, у емотивном излагању, изразио је задовољство због потписивања уговора и наставка хуманих акција.

- Потпис уговора произилази из чињенице да Звезда посвећује велику пажњу људима који су били и остали на бранику отаџбине у ситуацијама када се бранила слобода - рекао је Мијаиловић новинарима на стадиону "Рајко Митић", који је био на ивици суза.

Он је додао да клуб жели на овај начин да им омогући да гледају Звезду и уживо навијају.

Жељко Васиљевић, председник Удружења ратних војних инвалидима Србије, захвалио се Црвеној звезди што је, како је истакао, препознала интерес креирања нових путева и понашања у друштву.

- Црвена звезда је показала да је највећа и преузела на себе велику улогу, да креира нове односе у друштву. Однос државе и друштва раније био је на ниском нивоу, а да овакве ствари покрећу да иде на боље. Највећи број људи навија за Звезду и хвала јој што смо добили посебна места на истоку.

Ратни војни инвалиди већ од утакмице против Чукаричког 24. августа моћи ће да присуствују утакмицама на стадиону Црвене звезде.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Марсовац

16.08.2019. 19:52

Леп гест , сви наши клубови свих спортова , пробудите се .