Фудбалери Црвене звезде Срђан Мијаиловић и Александар Пантић затражили су од арбитражне комисије Фудбалског савеза Србије раскид уговора на штету клуба, преноси “Моззартспорт”, чијим су новинарима на “Маракани” потврдили ову информацију.

У Лјутице Богдана су истакли да ће челници клуба у наредних пет дана (колико имају рок да се изјасне о захтеву) покушати да реше настали проблем на други начин, али још већу бригу би могли да имају уколико се на овај корак, а има индиција да хоће, одлучи и нападач Огњен Мудрински.

Фудбалерима Црвене звезде клуб дугује толико да готово сваки играч може да добије раскид уговора на штету клуба, што је пре неколико месеци доказао и везиста Милош Димитријевић, који је без икаквих проблема добио одрешене руке у избору нове средине.

Подсетимо, спортски директор Црвене звезде Зоран Стојадиновић у уторак је рекао да не страхује од тога да ће било који фудбалер црвено-белих поднети захтев за раскид уговора, одговарајући на питање како ће се осећати играчи када сазнају да је Нигеријац Абиола Дауда исплаћен, а они не.