ИСТРАЖИТЕЉИ ни четири дана након убиства осамнаестогодишње Кристине Раичевић, не саопштавају детаље овог стравичног злочина, после кога је ухапшен осумњичени дечак (16). Ипак, утврђено је у међувремену да је злочин почињен 200 метара даље од места где је пронађено тело девојке, а полиција је са сигурношћу искључила могућност да је осумњиченом у овоме неко пружио помоћ.

То што се његово име није нашло у медијима, није била препрека да се у Никшићу сазна ко је малолетник који је осумњичен да је починио до сада незапамћен злочин. У граду под Требјесом њихови суграђани су и даље у шоку, истичући да ухапшеног знају као доброг дечака из поштене породице.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: УБИСТВО КОД ЈЕЗЕРА КРУПАЦ: Дечак је девојку крвнички убадао

Нико од њих не може ни да наслути због чега би он на било који начин повредио неког, а нарочио починио један од најмонструознијх злочина који памти овај град. Ипак, исражитељи немају дилему. Малолетник је испитиван на више околности, а као један од главних доказа предочени су му телефонски листинзи и поруке из мобилног телефона.

Помоћник директора Управе Полиције за сектор криминалистике Енис Баковић казао је раније да је на телу жртве констатован већи број убодних рана нанетих хладним оружјем.

- За непуна два сата ухапшен је Никшићанин рођен 2003. године и он ће бити приведен у Више државно тужилаштво - рекао је Баковић након хапшења осумњиченог и додао да се на основу свих доказа може закључити да је реч о злочину из страсти.

Тело девојке у суботу је пронашао један мештанин Кочана у близини језера Крупац у Никшићу.