ДЕТАЉИ УЖАСА КОД АВАЛЕ: Хици наводно због дроге, мештани у шоку!

Ј. Д. Љ.

13. 07. 2019. у 21:25

ДЕТАЉИ УЖАСА КОД АВАЛЕ: Хици наводно због дроге, мештани у шоку!

На овој ливади пронађено је тело Радована Пајовића, Фото: Н. Скендерија

После убиства у Раковици ухапшен Милан Ж. Радован Пајовић усмрћен са седам метака

БЕОГРАДСКА полиција ухапсила је, само дан након извршеног злочина, Милана Ж. (48), који се сумњичи да је 11. јула у Селу Раковица убио Црногорца Радована Пајовића (32) и његово тело сакрио иза пласта сена.

Како незванично сазнајемо у МУП, сумња се да су мотив убиства нерашчишћени рачуни у криминалним пословима, пре свега они који се тичу диловања наркотика. Полиција је, приликом хапшења, пронашла пиштољ из кога је извршено убиство. Пајовић је усмрћен са седам хитаца из ватреног оружја у главу, руке, ноге и стомак, на ливади у атару Села Раковица.

Прочитајте још - Жртва напада је дилер дроге, осумњичени је члан групе која се бави крађом аутомобила?

Пајовићево беживотно тело случајно је пронашао А. К. из Кумодража, који је дошао да са ливаде покупи сено и том приликом, не сумњајући ништа, прешао точковима трактора преко тела. Одмах је алармирао полицију и Хитну помоћ. Обављен је увиђај, а према сазнањима "Новости", и Пајовић као и његов убица одраније су познати полицији због послова везаних за наркотике, а Милан Ж., наводно, и због криминалних послова у вези са куповином и продајом аутомобила.

Осумњичени Милан Ж. ће након полицијског задржавања од 48 сати, уз кривичну пријаву бити приведен и саслушан у Вишем јавном тужилаштву у Београду.

Истрага се наставља.


ШОКИРАНИ

МЕШТАНИ Села Раковица шокирани су овим догађајем, али како кажу, не и изненађени. Они, наиме, тврде да се последњих година, у том крају, окупљају наркомани и нарко-дилери, и да их не чуди што се овако нешто догодило.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације