У стравичном судару на ауто-путу погинула и судија Апелационог суда!

В. Н.

09. 10. 2018. у 15:39

Сузана Видановић, судија Апелационог суда у Крагујевцу и њен супруг адвокат Миле Видановић су две од седам жртава стравичних саобраћајних несрећа које су се догодиле рано јутрос на аутопуту Београд - Ниш

У стравичном судару на ауто-путу погинула и судија Апелационог суда!

Кућа брачног пара Видановић у Параћину

У данашњој стравичној саобраћајној несрећи на ауто-путу настрадао је и угледни брачни пар правника из Параћина, судија Апелационог суда у Крагујевцу Сузана Видановић (58) и њен супруг Мирослав (59). Кућа у Улици Илије Гарашанина у секунди је завијена у црно, а данас по подне њихови син и ћерка, због шока, нису могли да разговарају са новинарима.

- Велика трагедија, сви смо потресени. Колегиница Сузана је била велики човек и одличан судија, посвећена максимално свом послу и породици, увек коректна и добра према колегама и свим запосленима у суду - кратко нам је казала Дубравка Дамњановић, председница Апелационог суда.

Видановићи су позната правничка породица, а и Мирослављев отац својевремено је био судија параћинског суда. У Основном суду у Параћину радила је и Сузана која је касније изабрана за судију Апелационог суда у Крагујевцу.

- О овом брачном пару могу заиста само најлепше да кажем, обоје су били изузетни правници. Мирослав је једно време радио као правник у Општини, потом је отишао у адвокатуру у којој је већ дуго година, а обављао је правне и адвокатске послове за пројектантску кућу "Про арт". Сузана је као судија напредовала и изабрана у Апелациони суд. И њихова деца су правници, ћерка Тања је такође у "Про арту" - каже о својим колегама адвокат Зорица Перић, која је са тугом примила вест о њиховој стравичној погибији.

Како незванично сазнајемо, Мирослав се већ дуже лечио од тешке болести. Судија Видановић данас је узела слободан дан како би свог супруга довезла у крагујевачки Клинички центар где је имао заказан контролни преглед. Нажалост, десило се најгоре.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

CVeki

09.10.2018. 16:18

Saučešće porodici Vidanović,kao i ostalim porodicama nastradalih kojima niste objavili prezimena , imena ni zvanja a ipak su bili ljudi !

realno

09.10.2018. 19:04

@CVeki - ovakvo pisanje izaziva bes nas građana zar u ovakvoju tragediji koja je potresla celu zemlju mora da se istakne da je neko nešto a ostali nisu ništa sramota I greota

DR

09.10.2018. 19:31

Stvarno horor (ili na nasem jeziku uzas) vlada na svakom koraku i vreba celom zemljom Srbijom.

MILOŠ

09.10.2018. 21:07

jedna sekunda ne pažnje u saobraćaju ili bahatost dovodi do tragedija .

Dejan Stanojlovic

09.10.2018. 21:56

Interesantno, nastradali advokat Miroslav Vidanovic radio je u istom projektantskom birou,"Pro-art", gde i aktuelni predsednik Opstine Paracin Sasa Paunovic, koji je tamo bio do 2000. godine.