ПОГЛЕДАЈТЕ: Остаци смрсканих возила у обе траке, страдало петоро српских и два македонска држављанина (ФОТО / ВИДЕО)

Новости Онлине/Бета

09. 10. 2018. у 14:36

Највероватније због вожње неприлагођене условима, због велике магле, у стравичним сударима десетине возила, страдало је укупно седам особа, а 25 је повређено

ПОГЛЕДАЈТЕ: Остаци смрсканих возила у обе траке, страдало петоро српских и два македонска држављанина (ФОТО / ВИДЕО)

Фото Н. Живановић

На ауто путу од Београда ка Нишу саобраћај је око 16 часова нормализован, након вишесатне обуставе, услед два ланчана код Јагодине у којима је јутрос погинуло укупно седам особа, а 25 је повређено.

Како је саопштено из "Путева Србије", саобраћај се одвија претицајном и возном саобраћајном траком у оба смера на деоници од Ћуприје до Јагодине. Страдало је пет држављана Србије и два држављанина Македоније.

Смрскана возила, из којих су повређени једва извучени, стакло, метал и пластика који су летели на све стране, оштећени камиони, после спасавања повређених и указивања помоћи, били су слика места несреће у обе траке и сатима касније.

Акција рашчишћавања почела је после поднева, а саобраћај у оба смера био је и даље у прекиду, што је довело до формирања километарских колона које су се протезале и код укључења ка Јагодини и Ћуприји.

Колоне возила Фото Н. Живановић

Фото Н. Живановић


Фото Н. Живановић

Фото Н. Живановић


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Srbin pravoslavac

10.10.2018. 09:36

Ljudi kamioni su najvece ubice na putevima ne samo u Srbiju, vec i u svetu, znajuci da su vise zasticeni za svoje zivote u gvozdenim grdosijama, pa zato se i tako ponasaju na putevima, a zakoni su blagi prema njima.