Крпе кратере у Краља Милутина

М. С.

четвртак, 11. 07. 2019. у 12:38

Крпе кратере у Краља Милутина

Фото П. Митић

"Путеви Београда" после писања "Новости" санирају оштећења на паркингу. Надзорни орган ће дати налог извођачу радова да санира сва оштећења риголе од ситне камене коцке од Његошеве до Улице краља Милана

ОШТЕЋЕЊА на делу тротоара уз паркинг у Улици краља Милутина у наредном периоду биће поправљена. После писања "Новости" ЈП "Путеви Београда", изашли су на терен и констатовали да су се грађани оправдано жалили.

Како се наводи у објашњењу поменутог градског предузећа, до сада нису имали пријаве рупа на јавној саобраћајној површини на поменутој локацији.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Наплаћују паркинг, а кратери буше гуме

- Надзорни орган ће дати налог извођачу радова да санира сва оштећења риголе од ситне камене коцке од Његошеве до Улице краља Милана, са обе стране. Оштећени имају право на надокнаду штете уколико се утврди да је захтев за накнаду из домена наше надлежности - кажу у ЈП "Путеви Београда".

Да подсетимо, протеклих дана поједини возачи са овог паркинга излазили су са избушеним гумама због кратера у асфалту. А за то време, радници "Паркинг сервиса" уредно су проверавали и кажњавали непрописно паркирана возила.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Filip

12.07.2019. 07:56

Da li je moguće da niko nije primetio razlokane i od korenja potklobučene trotoare u Palmotićevoj. Takvo stanje postoji 20 godina.