Ко је то путницима претио перорезом?

С. Б. М.

20. 02. 2019. у 11:12

Различите верзије о инциденту у аутобусу на линији 42 пре два дана. Београђанка тврди да је возач путницима претио перорезом. "Арива": Возача је ометао ментално оболели путник

Ко је то путницима претио перорезом?

Фото Н. Фифић

НА линији 42, која саобраћа од Славије до Петловог брда, у понедељак по подне, наводно се догодио инцидент у коме је учествовао возач тог аутобуса. Док читатељка "Новости" тврди да је шофер путницима претио перорезом и избацио их на станици у близини Општине Раковица, надлежни тврде да овог инцидента није било.

Београђанка, која се јавила редакцији, навела је да се на линији 42, у аутобусу који је са окретнице у Бирчаниновој кренуо у 17.33 догодио несвакидашњи инцидент:


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Нове смене у ГСП

- Возач аутобуса је путницима претио перорезом, избацивао их из аутобуса, псовао их и уносио им се у лице. Од почетка вожње је врло лоше возио, све могуће рупе на путу је погодио, а онда је у једном тренутку узвикнуо: "Ућути, бре, више", обраћајући се неком од путника који је коментарисао његову више него лошу вожњу. Након тога је зауставио аутобус у близини зграде Општине, изашао из кабине и почео да виче на путнике да сви изађу напоље, док је све време у руци држао перорез - испричала је читатељка.

Из Конзорцијума приватних превозника "Арива", наводе да њима никакав инцидент није пријављен.

- Према наводима нашег возача, у аутобусу је био један ментално оболели путник, који је све време довикивао нешто возачу, долазио до кабине и враћао се на седиште. Нема говора да је наш возач изашао из кабине и претио путницима. То ће показати и видео-надзор. Тај проблематични путник изашао је код зграде Општне Раковица, а возило је наставило својом трасом - кажу из "Ариве".

Секретаријат за јавни превоз није добио пријаву о наведеном догађају. Кажу и да ће испитати наводе и предузети адекватне мере.

МАНИЈАК ИЗ ОБРЕНОВЦА

ПОСЛЕДЊИ инцидент у коме је један од путника малтретирао остале суграђане који су били у превозу, догодио се у петак око 22 сата, на линији 860 ка Обреновцу. Наиме, мушкарац (45) је путницима показивао порнографски садржај који је пуштао на свом мобилном телефону, а онда и сексуално узнемиравао једну суграђанку. Истог дана је ухапшен и саслушан у Основном тужилаштву у Обреновцу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације