Манијак из трамваја на лечењу

Д. В. Н.

понедељак, 18. 02. 2019. у 15:15

Манијак из трамваја на лечењу

Фото принтскрин

Осуђен Михаило Исаиловић који је спопадао девојчицу у октобру прошле године у трамвају. Суд је одлучио да иде на обавезно лечење и чување у психијатријској установи и забрањено му је прилазак девојчици

МИХАИЛО Исаиловић (38), Београђанин који је крајем октобра прошле године у трамвају злостављао малолетницу, осуђен је на обавезно лечење и чување у психијатријској установи! Такође, њему је забрањен прилазак девојчици коју је спопадао.

Исаиловић је приведен 25. октобра, пошто је у јавност доспео снимак из трамваја који саобраћа на линији 2, а на ком се види како непристојно додирује и грли уплашену тинејџерку, док остали путници ништа не предузимају како би јој помогли. Приликом хапшења, тврдио је да има биполарни поремећај и да не може да контролише своје понашање, да би се на саслушању пред Првим основним јавним тужилаштвом бранио ћутањем.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Епидемиолог: Преминуло осам особа од грипа, врхунац епидемије у Београду

Иaко је за њим већ била расписана потрага због сексуалног узнемиравања у превозу, лисице су му стављене на руке након инцидента у пекари на Зрењанинском путу, када је украо бурек, па га је радница М. Ј. пријавила полицији.

Према незваничним информацијама, после саслушања сведока, као и вештачења његове урачунљивости, Први основни суд у Београду одлучио је да тридесетседмогодишњи становник Крњаче мора да буде подвргнут лечењу и чувању у здравственој установи, уз забрану приласка жртви напада.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Mmaster

20.02.2019. 03:24

Bravo , misli drzava (pravosudje) da je to normalno ? Zato sto su takve kazne zato tako i jeste , i opet ce to uraditi nasrnutu na neciju sestru majku zenu , a kad ga neko slomi onda nek ga tuzi za premlacivanje