LETOVANJE ILI PUTOVANJE: Iskoristite sjajne ponude i sajamski popust

19. 02. 2018. u 08:00

ЛЕТОВАЊЕ ИЛИ ПУТОВАЊЕ: Искористите сјајне понуде и сајамски попуст
Februar nam, na svom koncu donosi izvanrednu mogućnost da pred sam izmak zime, obradujemo sebe tako što ćemo isplanirati letovanje ili kakvo drugo putovanje

Februar nam, na svom koncu donosi izvanrednu mogućnost da pred sam izmak zime, obradujemo sebe tako što ćemo isplanirati letovanje ili kakvo drugo putovanje.

Govorimo naravno o Sajmu turizma u Beogradu, koji se ove godine održava od 22. do 25.02.2018. u trajanju od četiri dana. Uplatite letovanje po izuzetnim cenama za rani buking i iskoristite sajamske popuste.

U turističkoj agenciji „1 A Travel“, sve je spremno kako bi se što više porodica odlučilo na blagovremeno planiranje godišnjeg odmora. Osim već pomenutih popusta za rani buking, koji će vam približiti Antalijsku regiju u Turskoj ili vas odvesti u mističnu avanturu doEgipta, veoma atraktivna akcija, koja će sasvim sigurno privući veliki broj porodica željnih odmora i opuštanja, jeste akcija „dvoje dece gratis“. Pored Turske i Egipta, „1 A Travel“ nudi i fenomenalne hotele na još dve destinacije, Kiprui Malti.


Spoj luksuza i raskošnog zelenila u Beleku, u potpunosti će vam priuštiti odmor iz snova, ako izaberete IC Hotel Santai Family Resort 5*. Ultra all inclusive usluga, predivna peščana plaža u hladu borova i mnoštvo sadržaja i animacija za decu i odrasle. Izuzetan izbor koji je sada među hotelima sa akcijom „dvoje dece gratis“.Jedna od najlepših plaža u Hurgadi i svakako jedan od najpopularnijih hotela među putnicima jeste hotel Desert Rose 5*u Hurgadi. Pod pogodnostima već spominjane akcije „dvoje dece gratis“ na Sajmu turizma će vam biti omogućeno da pod povoljnim uslovima, sebi i svojoj porodici, prijateljima ili partneru predočite sjajnu ponudu za odmor. Tada se ispred vas nalazi iščekivanje toplog vetra i morske soli na licu, relaksiranja pored bazena ili na peščanoj plaži u obliku lagune.


Za one koji cene nešto dinamičniji odmor, na raspolaganju je manji deo koralnog spruda gde se mogu zaljubiti u snorkling ili neki od mnogobrojnih izleta u nadasve interesantnu istoriju Egipta.Ako su jednodnevni izleti previše kratki, a vi željni znanja, novih iskustava i upoznavanja sa drevnom civilizacijom, onda je za vas pravi izbor neko od krstarenja Nilom. Takođe će vam biti interesantno da čujete da je u pripremi i program polazaka za Istanbul na proleće.


Za ljubitelje toplog Sredozemlja, „1 A Travel“ nudi letovanja u hotelima na Kiprui Malti.

Posetite štand na Beogradskom sajmu ili se detaljnije informišite na sajtu turističke agencije „1 A Travel“.

(PR)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

buking prevara

19.02.2018. 08:08

ako vec ne radnici idu na letovanje kako kažu treba im odmor a da mi je znati od cega se odmaraju onda ne treba da padaju na prevaru ranije uplate kao jeftinije tako su mene prevarili pod izgovorom sve je planulo za julski tewrmin još me nagrdili šta sam ceko do sada papreno platio kao našđli jedan apartman ali moram za sat vremena da im potvrdim da li hocu ja uplašen potvrdim I opljackajume stižem u grcku u toj zgradi 11 apartmana samo cetiri izdata gazda zgrade vuce za rukav turiste poo pet ev

Dex

19.02.2018. 08:47

@buking prevaraKoliko si ti nepismen to je neverovatno. Kad vidim to siguran sam da si ti nesto pogresio a ne da si prevaren.

buking prevara

19.02.2018. 10:44

@Dex - moja ne pismenost je cestita I poštena a nepoštenje je od prevaranskih agencija koje lažu klijente kada sam završio vršaj pšenice video sam da mogu u julu da odem deset dana na more obratim se agencijama sve su me sacekale u stilu gospodine pa vi nistew normalni sve smo prodali u februaru ali ostavite telefon zovu me jedni od tih prevaranata kao našli jedva jedan apartman po paprenoj ceni ali da im malte ne odmah kažem da hocu ili ne ja potvrdim kada sam otišao u grcku u tom mestu na stotine ap

Danilo2

19.02.2018. 10:26

U februaru se zaista mogu pronaći povoljni aranžmani za avgust, septembar, ali treba se dobro raspitati, i morate znati šta tražite.Važna je napomena da su moguće izmene u poslednjem momentu (20 dana pre aranžmana) tako da vam agencija može javiti da je nesporazum i..dužna je ponuditi zamenu u istom cenovnom rangu (ne u kategoriji) po ceni koju ste platili, pa tako uplaćen aranžman u feb. hotel 5* može u julu postati hotel sa 3*.Prevara ili ne dešava se, sve po pravilima JUTA-e!

Grobarcina Pariz 49+

21.02.2018. 06:26

Pozdrav sa vrelog,od novembra do maja,Mauricijusa gde sam evo 21 put od 2007 i to uvek zimi 2 a puta godisnje za Docek i u februaru.Apartmani su jeftiniji nego u Grckoj a o hrani i drugom i da ne govorim.Pa ko nadje jeftinu avio kartu(ja je placam zbog toga sto sam mehanicar u jednoj francuskoj avio kompaniji 10-15% od pune cene)nece se pokajati.Divan je osecaj brckati se u moru i lezati na vrucem pesku dok tamo odakle smo dosli veje sneg i ubija zimska depresija.Mesto Pereybere na severu

Nedim

21.02.2018. 07:45

Nije to baš sve toliko jeftino kako se priča.10jajau poslugi u Sartiju je 6 eura.Jeftino je kiselo mleko i jogurt,pomorandže,med je 7 eura,meso oko6.Malo pivo 0,33 l je 4 eura na plaži a popiješ barem 2 i kao time si platio ležaljku.Ne zaboravite da agencije 1E računaju više 122,50 ili čak 125din pa dodajte putno osiguranje,prevoz,pa obično još 1900din -dinarski deo arr.mada ne znam zašto??Izleti od 20e-50e zavisi.Kad saberete ispada da za tih 12 dana si potrošio i 1000e.