Taksiji se sudarili i uleteli u dvorište crkve u Novom Sadu

Novosti Online

13. 12. 2019. u 10:02

Таксији се сударили и улетели у двориште цркве у Новом Саду

Foto D.Dozet

Portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović, kaže da su u udesu su lakše povređene dve osobe
Kapija i stub od cigala Grčkokatoličke crkve na uglu ulica Jovana Subotića i Svetozara Miletića u Novom Sadu, srušena je u sudaru dva taksija koji se dogodio sinoć u 1:39 časova.

Portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović, kaže da su u udesu su lakše povređene dve osobe.

Pročitajte još: Težak udes kod Niša: "Reno" udario u zaštitnu ogradu, povređena žena (38) i četiri deteta (FOTO)

- Muškarac star 32 godine zadobio je povredu leve noge, ruke i vrata. Takođe, povređena je i jedna ženska osoba, nepoznatog godišta, koja je zadobila lakšu povredu glave - kaže dr Ramović.

Ovo je jedna od ukupno četiri udesa koja su se juče dogodila na ulicama Novog Sada.

U sudaru dva vozila koji se u 9:55 časova dogodio u Petrovaradinu prema Sremskim Karlovcima, kod skretanja za Zanoš, povređen je muškarac star 55 godina. On je zadobio lakše telesne povrede u vidu istegnuća vrata, kontuzione povrede leđa, oba kolena i grudnog koša. Posle zbrinjavanja na licu mesta prebačen je u Urgentni centar KCV-a.

Na uglu Narodnog fronta i Bulevara oslobođenja oko 17:28 časova je oborena žena stara 65 godina. Ona je zadobila lakše povrede desne potkolenice. Ekipa Hitne pomoći ju je prevezla u Urgentni.

Pešak je oboren i u 1:34 časova na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra. U Hitnoj pomoći kažu da je lakše povrede u vidu kontuzije glave zadobio 20-ogodišnji mladić i on je nakon zbrinjavanja na licu mesta prebačen u Urgentni centar.

(021.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije