Ванеса Брајант још увек је у шоку после губитка свог супруга Кобија и ћерке Ђијане у трагичној несрећи хеликоптера 26. јануара у Калабасасу у Калифорнији.

Док фанови и даље жале због смрти Кобија Брајанта и његове тринаестогодишње ћерке Гиги, многи изражавају своје најискреније саучешће удовици, која се удала за икону НБА у априлу 2001., када је био тек 22 и имала је 18 година.

„Ово је изузетно тешко и трагично време за Ванесу и читаву породицу“, прича један извор близак породици за "PEOPLE". - Ћерке Наталија (17) Бијанку (3) и Капри (7 месеци).

Још један извор каже да је Ванеса, како се и очекивало, "уништена".

„Тешко је да их држи све заједно“, каже инсајдер. „Не може да заврши реченицу без плакања. Али она се веома труди да буде ослонац ћеркама. Сада мора да буде јака. "

„Наравно, за овакву несрећу  никада не можете бити спремни. Упркос успонима и падовима, Ванеса и Коби, били су сродне душе. Сада, у овим тешким данима, поред Ванесе су људи који је воле и који су волели њеног покојног супруга. Ослања се на своју веру, али она ће за овим губитком сигурно дуго жалити, рекао је извор.