Organizuje Novak Đoković spektakl u regionu. Dovodi velike svetske zvezde tenisa poput Dominika Tima, Aleksandra Zvereva, Grigora Dimitrova...


Otkrio je i da je pregovarao sa Milošem Raonić, da je i njemu bila velika želja da zaigra u Crnoj Gori, ali da je Kanađanin odlučio da ipak ne dolazi u Evropu.


Novinare je zanimalo i da li Đoković zvao Rodžerera Federera i Rafaela Nadala.


- Bio sam u kontaktnu sa njima više nego što je uobičajeno... Federer i dalje ima problema sa kolenom, nisam se ni ustručavao da ga pitam. Rafa je tek skoro počeo da igra. razgovarali smo pre nedelju dana nešto vezano za Ju-Es open, ali nisam ga pitao. Da li ću ga pitati, ne znam. Možda, ali ne očekujem da će doći- rekao je Đoković.


PROČITAJTE JOŠ: Đoković u Beogradu najavio spektakl: Dovodimo teniske zvezde, svi prihodi idu u humanitarne organizacije


"AdrijaTour" počeće u Beogradu na terenima TC Novak (13/14. jun), da bi se potom preselio u Zadar (20/21. jun). Te dve lokacije su, po rečima Đokovića, za sada sigurne.

Plan je da se turnir igra i u Crnoj Gori (27/28. jun) i u Banjaluci (3/4. jul). Uz to, planiran je i odlazak u Sarajevo (5. jula) gde će Novak Đoković i Damir Džumhur igrati egzibicioni meč.