Veličković za Novosti pred derbi: Idemo, kao tim, da damo podršku prijateljima

I. J.

10. 06. 2020. u 12:58

Sada nam prija kad smo zajedno, a i koristi da hemija bude na još višem nivou, rekao je kapiten Partizana

Величковић за Новости пред дерби: Идемо, као тим, да дамо подршку пријатељима

Košarkaši Partizana foto: N. P.

Košarkaši Partizana još treniraju, uprkos tome što su im takmičenja obustavljena zbog pandemije virusa korona. Okolnosti zbog ranijeg završetka sezone dale su im “višak” slobodnog vremena koje retko kada imaju.

Najiskusniji među njima, kapiten tima, Novica Veličković koristi priliku da ekipu drži na okupu i van terena. Košarkaši Partizana bili su pre nekoliko dana na zajedničkom ručku, a večeras idu svi na fudbalski derbi koji se od 20 časova igra između Partizana i Crvene zvezde na stadionu u Humskoj 1.


“Bili smo već ove sezone na derbiju i idemo i večeras. Postaje tradicija”, kaže za “Novosti” Novica Veličković. “Derbi je najveća utakmica koja postoji u domaćem sportu i mi idemo, kao prijatelji, da fudbalerima damo podršku. To su lepe stvari. Sportske, prave”.


Čudno je svima bez košarke, pa se svi trude da slobodno vreme koriste i za širenje hemije.


“Kad su natrpana gostovanja nema se vremena za druženje. Sada nam prija kad smo zajedno, a i koristi da hemija bude na još višem nivou”, zaključuje Veličković koji je tokom svoje karijere stekao iskustvo sa mnogim ekipama kako u zemlji i reprezentaciji, tako i u inostranstvu pa sada i od njega mlađi imaju šta da nauče.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Vazura

10.06.2020. 15:14

Ponesi vise megafona...Dogovorite se ko će u koju grupu da ode, da ne bude posle kao za Sava, nikom ništa.