Vesterman: Lovernj i ja imamo dogovor da se jednom vratimo u Partizan

Tanjug

29. 06. 2015. u 11:30

Proveo sam dve sjajne godine u Beogradu i zaista je sjajan osećaj vratiti se ovde, osećam se kao da sam u rodnom gradu – istakao je francuski plejmejker

Вестерман: Ловерњ и ја имамо договор да се једном вратимо у Партизан

Leo Vesterman i Žofri Lovernj foto: Arhiva VN

Košarkaš Barselone i bivši član Partizana Leo Vesterman istakao je da ga za Beograd vežu lepe uspomene i da će se jednog dana vratiti među crno-bele.

- Proveo sam dve sjajne godine u Beogradu i zaista je sjajan osećaj vratiti se ovde, osećam se kao da sam u rodnom gradu. Žofri Lovernj i ja imamo dogovor da se jednog dana vratimo u Partizan, koji uvek kada imamo priliku pratimo i bodrimo. Partizan je jako bitan deo našeg života - izjavio je Vesterman Tanjugu posle revijalne utakmice "Beobasket stars" održanog u “Beogradskoj areni”.

Vesterman je istekao da još uvek nema planove za budućnost nakon što mu je istekla jednogodišnja pozajmica sa francuskim Limožom.

- Završili smo jako dobru sezonu i sada planiram da se odmorim u svom rodnom gradu, pokušaću da nađem adekvatan tim ovog leta. Još uvek ne znam ništa, zvala me je Barselona i videćemo koja je najbolja solucija za mene. U ovom trenutku nisam siguran da li ostajem u Francuskoj ili se vraćam u Barselonu - zaključio je Vesterman.

Francuski košarkaš je dve sezone proveo u Partizanu, sa kojim je osvojio dve titule prvaka Srbije i ABA ligu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)