Počivaj u miru predsedniče i velika LjUDINO: Član šampionske generacije Obilića na Arkanovom grobu

Novosti online

15. 01. 2020. u 16:06

Почивај у миру председниче и велика ЉУДИНО: Члан шампионске генерације Обилића на Аркановом гробу

Foto: Fejsbuk Kuzman Babeu

Svog Komandanta, kako su ga oslovljavali, nisu zaboravili ni članovi šampionske generacije Obilića koja se 1998. godine okitila titulom prvaka Jugolsavije

Prošlo je dve decenije od ubistva Željka Ražnatovića Arkana, ali i pored toga na njegovom pomenu danas je bio veliki broj ljudi iz javnog života.

Posebno su na svog Komandanta, kako su ga oslovljavali bili ponosni čalnovi šampionske generacije Obilića koja se 1998. godine okitila titulom prvaka Jugolsavije, kada su senzacionalno iza sebe ostavili Crvenu zvezdu i Partizan.

Jedan od tadašnjih stožera odbrane "vitezova" sa Vračara Kuzman Babeu, a danas trener u Kini, fotografisao se pokraj spomenika svog nekadašnjeg šefa.

- Dvadeset godina je prošlo, ali te nisam zaboravio. Počivaj u miru predsedniče i velika LjUDINO-napisao je Babeuna svom Fejsbuk profilu i postavio fotografiju pored biste ŽeljkaRažnatovića.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Драген

15.01.2020. 16:37

Јунаци и родољуби живе вечно а издајничка руља боље да се никада није ни родила. Све за част, част ни за шта!

Srbija

16.01.2020. 10:26

Žao mi je samo što željko nije ispoljio svoje junaštvo i profesiju ka, ovima sto ga hvale. Ali dobro čega se pametan stidi, zna se ko se ponosi.