Milošević afirmisao mlade igrače u Partizanu: I fabrika radi punom parom

V.N.

13. 12. 2019. u 22:10

Милошевић афирмисао младе играче у Партизану: И фабрика ради пуном паром

Strahinja Pavlović Foto: N. Paraušić

Najbolji primer svega je mladi Strahinja Milošević koji je završio transfer u Monako za 10 miliona evra

STRANCI diktiraju ritam i prave razliku na domaćoj i međunarodnoj sceni, ali ne nauštrb talentovanih momaka iz Partizanove fabrike talenata u "Zemunelu". Najbolji primer za tvrdnju da je Milošević napravio gotovo idealan spoj, koji je doprineo da crno-beli možda ne igraju najproduktivniji, ali svakako najatraktivniji fudbal u Srbiji je 18-godišnji Strahinja Pavlović.


Mladom štoperu je samo jedna kalendarska godina bila dovoljna da dođe na prag rekordnog klupskog transfera, pošto je nedavno završen njegov prelazak u Monako za 10 miliona evra. Pored Strahinje, pažnju na sebe skrenuo je još mlađi biser iz škole Filip Stevanović (17) čije se role u ekipi i dalje doziraju od strane stručnog štaba. Ono što crno-bele može da raduje je to što se sa njima ne završava spisak momaka koji bi u bliskoj budućnosti trebalo da donesu mnogo na terenu, a kasnije i na planu popunjavanja klupske kase.


PROČITAJTE JOŠ: Priznanje za fudbalera Partizana: Asano u idealnom timu kola u Ligi Evrope


Pitanje je meseca kada će na veliku scenu u punom sjaju izaći Lazar Pavlović, Zlatan Šehović, Slobodan Stanojlović, Nikola Lakčević...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Grobar do koske

14.12.2019. 02:04

Kakav crni Stanojlović,Lakčević,Šehović i drugi Pavlović.Partizan je uzeo ozbiljan novac za mladog štopera Pavlovića,uzeće za Fiću Stevanovića i mogao je da uzme za Luku Cvetićanina koji jedini ima ono što najveći klubovi u Evropi traže,eksplozivnost,brzinu,odlično kretanje u prostoru bez lopte...Ali na žalost zbog neisplaćenih plata on je napustio Partizan.Ovi nabrojani,od njih se neće opariti sigurno.

Milan Galic .

14.12.2019. 10:45

Grobar do koske grešiš. Inijesta Cavi Pedro su bili nejaki ali su zato bili majstori.A šta je Piksi bio velik ili Pele ili Maradona.Piksi nije imao tu probojnost kao što ti za Cveticanina kažeš. fudbalu je uvek bilo da imaš mozak za fudbal.To je mnogo važno kao i ljubav prema klubu i fudbalu.Dok ovi klinci misle samo na pare (ja ih razumem naročito tate) kao Zivkovic. Šta radi sad.Sta.