STRANCI diktiraju ritam i prave razliku na domaćoj i međunarodnoj sceni, ali ne nauštrb talentovanih momaka iz Partizanove fabrike talenata u "Zemunelu". Najbolji primer za tvrdnju da je Milošević napravio gotovo idealan spoj, koji je doprineo da crno-beli možda ne igraju najproduktivniji, ali svakako najatraktivniji fudbal u Srbiji je 18-godišnji Strahinja Pavlović.


Mladom štoperu je samo jedna kalendarska godina bila dovoljna da dođe na prag rekordnog klupskog transfera, pošto je nedavno završen njegov prelazak u Monako za 10 miliona evra. Pored Strahinje, pažnju na sebe skrenuo je još mlađi biser iz škole Filip Stevanović (17) čije se role u ekipi i dalje doziraju od strane stručnog štaba. Ono što crno-bele može da raduje je to što se sa njima ne završava spisak momaka koji bi u bliskoj budućnosti trebalo da donesu mnogo na terenu, a kasnije i na planu popunjavanja klupske kase.


PROČITAJTE JOŠ: Priznanje za fudbalera Partizana: Asano u idealnom timu kola u Ligi Evrope


Pitanje je meseca kada će na veliku scenu u punom sjaju izaći Lazar Pavlović, Zlatan Šehović, Slobodan Stanojlović, Nikola Lakčević...