Skupština FK Vojvodina izabrala novo klupsko rukovodstvo

S.Bajić

petak, 21. 06. 2019. u 19:53

Скупштина ФК Војводина изабрала ново клупско руководство

Nikola Lazetić, Vojislav Gajić i Dušan Bajatović Foto: S.Bajić

Novi predsednik Uprave fudbalera Vojvodine, posle neopozive ostavke Dušana Vlaovića, je Vojislav Gajić, direktor “Aleksandar gradnje”, koji je na toj funkciji već bio u dva navrata

NOVI predsednik Uprave fudbalera Vojvodine, posle neopozive ostavke Dušana Vlaovića, je Vojislav Gajić, direktor “Aleksandar gradnje”, koji je na toj funkciji već bio u dva navrata.

Tako je danasjednoglasno odlučeno na skupštini našeg najstarijeg superligaša na kojoj je, kako je konstatovao Dragoljub Samardžić, čelnik najvišeg klupskog tela, prisustvovalo 53 od 55 članova.

Za sportskog direktora je izabran Nikola Lazetić, nekadašnji fudbaler Vojvodine a za generalnog direktora, Dušan Bajatović, elektroinženjer, čelnik JP”Srbijagas”, glavnog finansijera kluba.

-Treći put sam ispred vas i ponosan sam na urađeno u prethodna dva navrata, ali sada krećemo ponovo. Bez zajedništva nema napretka, zajedno sa igračima i navijačima uz rukovodstvo sa zadatkom da Vojvodini vratimo stari sjaj. Cilj je da naš klub obezbedi plasman za izlazak na evropsku scenu, među prva četiri ili da osvoji kup, a peto mesto na tabeli vodi na moju ostavku. Zanimaju me visoke ambicije, koje ćemo ostvariti sa novim trenerom i novom energijom a sve će biti poznato za par dana- rekao je Gajić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije