Portparol Vori Vulvsa: Salami se vratio jer nije hteo da igra bez plate

Novosti online

04. 03. 2015. u 20:05

Портпарол Вори Вулвса: Салами се вратио јер није хтео да игра без плате

Gbolahan Salami foto: Arhiva VN

Iako zvanično još uvek nije potvrđeno, reprezentativac Nigerije se priključio treninzima kluba iz kojeg je došao u Ljutice Bogdana i nema nameru da se vraća u Beograd

Nigerijski napadač Gbolahan Salami je, sudeći po rečima portparola Vori Vulvsa Mozesa Etua, završio misiju u Crvenoj zvezdi.

Iako zvanično još uvek nije potvrđeno, reprezentativac Nigerije se priključio treninzima kluba iz kojeg je došao u Ljutice Bogdana i, kako stvari stoje, nema nameru da se vraća u Beograd.

- Salami je odlučio da se vrati kući jer se srpski tim nalazi u finansijskim problemima i nije želeo da nastavi da igra bez palte – rekao je za portal “Goal.com” portparol nigerijskog Vori Vulvsa Mozes Etu, dodavši da je Gbolahan iskusan igrač, čije će mogućnosti biti veoma korisne za klub.

- Biće deo tima u novoj sezoni, a još uvek za njega ima mesta u našem Kupu Konfederacija – rekao je Etu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

mikser

04.03.2015. 20:14

Kakve plate kada nije ni ostao mesec dana? Lepa je to priča, samo što treba nekom da objasnite u kakvom je zdravstvenom stanju momak.

đura frizura

05.03.2015. 10:45

Ha,ha.Šta je sa onim hvalospevama, igrač šampiona Afrike.Takav nam treba.Razbija.Ali pošteno kod ovako kilavog Partizana Zvezdi i ne trebaju bolji igrači.

aca

05.03.2015. 13:33

Cini mi se da Daudi nije smetalo da mu kasni plata, pa je par meseci igrao za dz...dok nije dobio svoje a oprostio oko 100 000e... Zato ces ti ceo svoj zivot orati africke njive a on se secka po holandiji. Plus sto je za tebe kralj, kako si se sam nazivao.