Stefan Karić zaprepastio sve Zadrugare pričom o broju 22 i pokojnoj misici: Ona me prati svuda, sad i ovde

Novosti online

sreda, 13. 11. 2019. u 23:40

Стефан Карић запрепастио све Задругаре причом о броју 22 и покојној мисици: Она ме прати свуда, сад и овде
Tema o numerologiji o kojoj su pojedini zadrugari večeras pričali, posebno je zaintrigirala Stefana Karića
Tema o numerologiji o kojoj su pojedini zadrugari večeras pričali, posebno je zaintrigirala Stefana Karića, koji je ispričao svoju priču o misteriji broja 22.

Ovaj broj, kako je rekao Stefan, prati ga već dugi niz godina, a ima veze i sa pokojnom misicom Dijanom Milojković, koju je voleo i sa kojom je bio u vezi, i čiju smrt je teško prihvatio.
- Mene svuda prati taj broj 22. Vezano i za Dijanu i za sve. Imam istetovirano 22 ovde... Kad sam bio mlađi viđao sam non-stop 22, 22... S jednim drugom sam blejao, nismo imali love, imao sam 500 din i odemo do kazina i stavim na dva 22 po 250 dinara. I dobijem - naježio je Stefan sve svojom pričom.

- Upoznam se s Dijanom 22. Ona 22. saznala da ima kancer. 22. preminula. 22. joj se rodi bratanica koja se zove Dijana isto, 20 dana pre nego što je ona umrla. Na taj dan kad je ona preminula, tri godine pre toga je stavila sliku na Instagramu, skrinšotovala ekran, 22. jul...i meni kao "zzz", bili smo nešto u svađi... Znala je da je to moj broj. Zamisli, na taj dan baš - ispričao je Stefan.

Ijaooo... Da li je realno? I sad ovde - u čudu je bila Jelena.

- U hali Pionir nešto se organizuje, ja dobijem stolicu 22. Od cele one hale. Haos, baš mi je haos s tim brojem. Uđem u radionicu, na svim štekerima 22, eto, uđi da vidiš - pričao je Stefan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije