PUKLA TIKVA ZBOG NIKOLE OROZOVIĆA! Nina se pravdala Radetu da nema ništa sa ovim zadrugarom, on joj ovako odbrusio! (VIDEO)

17. 09. 2019. u 18:35

ПУКЛА ТИКВА ЗБОГ НИКОЛЕ ОРОЗОВИЋА! Нина се правдала Радету да нема ништа са овим задругаром, он јој овако одбрусио! (ВИДЕО)

Foto Pink.rs

Rade Lazić je ispričao Marku Janjuševiću Janjušu kako su se Nina Babić i Nikola Orozović češkali ispod stola
Rade Lazić je ispričao Marku Janjuševiću Janjušu kako su se Nina Babić i Nikola Orozović češkali ispod stola, a košarkaš je bio znatiželjan o čemu se radi, pa ju je pitao da li se među njima nešto dešava. Zbog ovog pitanja Crnogorka se iznervirala, pa je odmah krenula da se pravda.

Je l' istina da si se sa njim (Nikolom) čačkala ispod stola? - upitao je Janjuš Ninu.

Ja se sa Nikolom niti češkam, niti bilo šta, ja sam sve rekla za stolom - odgovorila mu je besno Nina.

Nina se pravdala Radetu kako nije imala ništa sa Nikolom prvenstveno zbog njega, a onda je on bio primoran da zadrugarima prizna da je pokušao da je poljubi kada je bila žurka.

Hteo sam da je poljubim. Ona mi je rekla da sam pijan, ja sam tu rekao: "U pravu si", i onda sam se probudio i shvatio da je bolje što nisam ništa uradio - pričao je Rade.

Nina je želela da raspravi sve sa Radetom i objasni mu da nije imala ništa sa Nikolom.

Ja kada mi do osobe nije stalo, može šta god želiš. Ja sam od tebe tražila samo pažnju. Da pričamo, da jedemo zajedno i to je to. Svi me napadate za hranu, za sve - pričala je Nina.

Ti i ja ostajemo prijatelji. Ja te nisam spomenuo. Dolaze meni i pričaju mi kako se sa njim češkaš ispod stola. Ja te ni za šta ne optužujem - rekao joj je Rade.

pink.rs







Pratite nas i putem iOS i android aplikacije