Starleta častila pratioce vrelim selfijem, a oni joj odgovorili: “Goriš Standžo”

VN

petak, 29. 05. 2020. u 00:31

Старлета частила пратиоце врелим селфијем, а они јој одговорили: “Гориш Станџо”

Foto Instagram

Stanija Dobrojević prijavila se, poput mnogih građana, za novčanu pomoć od države u iznosu od 100 evra, a čim joj je novac legao na račun, pohvalila se na insta-storiju

STARLETA Stanija Dobrojević prijavila se, poput mnogih građana, za novčanu pomoć od države u iznosu od 100 evra, a čim joj je novac legao na račun, pohvalila se na insta-storiju. Očigledno dobro raspoložena, rešila je da odmah "počasti" pratioce na društvenoj mreži, i to onako kako najbolje ume - vrelim selfijem.

Godinama su ovakve slike njen specijalitet, međutim, čak i oni koji je prate od samih početaka priznaće da je ova fotografija jedna od njenih najseksepilnijih ikada.

Stanija je samo u gaćicama, a ogromne grudi je tek donekle prekrila rukom. Obožavaoci - kao da su se utrkivali ko će snažnije da iskaže oduševljenje ovakvim prizorom. Brzinom munje nanizali su se komentari "Goriš, Standžo", "Na svetu najlepša", "Savršena žena"...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Samuilo

29.05.2020. 14:31

@Zoki Zemun - Nažalost od ovoga žive. Ovo su plaćeni članci koji se plaćaju po nekoliko stotina do hiljada evra. Naravno, Sramota je da jedna prostitutke ima više novca od najistaknutijih listova u državi.