Ako me Vujadin prevari, to ću saznati, a onda ću preduzeti neophodne korake: Mirka Vasiljević šokirala svojom izjavom

Novosti Online

petak, 28. 02. 2020. u 18:59

Ако ме Вујадин превари, то ћу сазнати, а онда ћу предузети неопходне кораке: Мирка Васиљевић шокирала својом изјавом

Antonio Ahel/ ATA Images

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić već deset godina žive u vanbračnoj zajednici sa njihovo troje dece
Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić već deset godina žive u vanbračnoj zajednici sa njihovo troje dece. Zbog Vujadinovog posla protekle decenije više puta su se selili, a sada borave na Malti za čiji klub igra Vujadin.

Budući da Mirka zbog glumačkih angažmana povremeno dolazi u Beograd interesovalo nas je da se tada brine da li će je suprug prevariti.

- Ne opterećujem se takvim stvarima. Smatram da ako neko želi da vas povredi, izda, prevari, to može da uradi i dok leži pored vas u krevetu. Naći će način. Mi smo želeli da opstanemo ovih deset godina sa svim selidbama i padovima. Ako neko želi da vas vara, naći će način, samo što se danas sve brže sazna. Imamo internet i društvene mreže. Ako Vujadin bude to uradio, to će do mene doći svakako. Možda neće danas, ali za dan, dva, tri, pola godine, hoće sigurno, a onda ja stupam na snagu da vidim kako ću da rešim tu situaciju i šta će biti moja odluka - iskrena je Mirka i kaže da ne zna unapred da li bi suprugu prešla preko prevare.

- Mnogo toga utiče na tu odluku. Svaki brak ima faze. Zavisi i od toga koliko su deca velika, koliko imamo godina, u kakvoj sam ja psihičkoj fazi, na kraju krajeva. Možda budem u nekoj minus fazi i neću preko toga da pređem i da to bude naš kraj.

Glumica smatra da se treba boriti za bračnu zajednicu.

- U šoku sam koliko se danas mladi brzo razvode. Čim naiđu na prvu prepreku, svako ode svojim putem. To je za mene kukavički. Treba smoći snage i naći energiju i rešenje da se takve neke stvari prevaziđu. Vujadinu i meni su do sada najveći problemi bili ti oko selidbi, a tih svađica oko drugih žena i muškaraca nismo preterano imali. I ako smo imali, to je bilo zato što Vujadin meni kaže: “Ej, je l' si videla da te ovaj gleda?" i slično - priznaje Mirka i otkriva da ne gura probleme pod tepih.

- Bilo je momenata gde se meni nije dopalo kako je on odreagovao. Jako dobro ga znam, mi smo odrasli zajedno i već po njegovom izrazu lica vidim šta je. Imam svoje neke ženske sisteme kako to rešavam. Mi se zatvorimo u kuću, u naša četiri zida i dok ne isteram sve načistac, ne stajem. Ne volim ništa da guram pod tepih. Kada mi nije prijalo nešto što je uradio ili kada sam bila sumnjičava, nisam se libila da sednem i otvoreno pitam. "Hajde da rešimo to, smeta mi to i to...". Ako ponovo tako postupi, onda je to njegova sramota i onda to više nije to.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

Radojko

28.02.2020. 23:08

@NIKOLA - Ako novine pisu da su na Malti onda je to istina. Ja verujem novinama i Mirki

moralan brak je svetinja

28.02.2020. 19:31

preduzece korake da skine kofere spakuje stvari I ode sama da je ne bi isterali iz kuce kako došla tako ce I da ode

Zombi Zubanobic

28.02.2020. 20:27

Najbolja i najlepša mlada glumica i majka.Ponos. Ni jedna joj prići ne može.Retko pametno stvorenje.Sve drugo isfolirano i nabudženo.Ja je mnogo gotivim.

Simic Bg

28.02.2020. 22:03

Znam samo da se neces razvesti jer te nazalost nije ni ozenio. U tom pogledu se pokazao kao nikakav muz, partner i covek.

Neko

29.02.2020. 00:11

@Simic Bg - Muskarci i ne trebaju da se zene jer brak sluzi samo da stiti zenu a nuskarcu eventualno da nabije rogove, alimentaciju i paporologoju.