Poznata umetnica ne odustaje od svog prepoznatljivog stila, zato i njene nove pesme karakterišu emotivni tekstovi i kvalitetan pop zvuk. Uz vrhunski tim saradnika, kroz devet brižljivo odabranih kompozicija, Aleksandra Radović i ovim muzičkim materijalom auditorijumu nudi iskrene priče o ljubavi, patnji, trenucima sreće i bola, preispitivanju...

Pročitajte još:
Biković i Bajaga objavili zajedničku pesmu: Poslušajte "Dariju" (VIDEO)

- Novi album je, kao i svi prethodni posvećen ljubavi. Verujem da se svi mi često preispitujemo i pokušavamo da shvatimo suštinu ljubavi i uopšte odnosa u ljubavi i zato moje nove pesme prenose ta razmišljanja. Šta smatramo dobrim i pravim, šta su možda lošim ili pogrešnim odnosima i izborima, gde smo možda pogrešili, šta smo ispravno uradili, za čim žalimo a šta nas usrećuje, ili treba da bude uteha. To su, zapravo, neka glasna preispitivanja u kojima svako od nas može da pronađe delić sebe i svoje ljubavne priče - kaže Aleksandra za "Novosti Online".

Uz tri pesme, koje su ranije objavljene kao singlovi, „Ljubavi moja“, „Ne volim te“ i „Gde ćeš ovu noć“, na novom albumu je još šest numera: „Ne, hvala“, „Pazl“, „Živim bol“, „Poljubi me“ i naslovna „Predvorje života“.

- Ovaj album je nastajao u najrasterećenijem periodu mog života. To je bilo vreme kada sam najviše spoznala i prihvatila sebe, ali i rasterećenije prišla samim pesmama. Oslonila sam se na lepotu jednostavnosti melodija, aranžmana, na čistu emociju koja je uvek bila zaštitni znak mojih pesama - kaže poznata muzičarka.

I ovoga puta, ostvarila je saradnju sa stalnom, dokazanom ekipom saradnika:

- Album je producirao Mahir Sarihodžić, sa kojim sam sarađivala i na prethodnom albumu „Carstvo“. Ispostavilo se da odlično sarađujemo, upotpunjujemo se u umetničkom smislu i zato smo nastavili. Aleksandra Milutinović je jedan od većinskih autora i nas dve sarađujemo još od pesme "“Kao so u moru“. Uverila sam se da publika voli spoj nas dve - njene stihove u mojoj interpretaciji. Potom, kao autori na ovom albumu zastupljeni smo Goran Kovačić i ja. Pridružio nam se i mladi saradnik, Bojan Jovović, koji je komponovao pesmu “Živim bol - dodaje Aleksandra.

Za sve pesme sa novog albuma snimljeni su i video spotovi, koji su takođe objavljeni na Jutjub kanalu Aleksandre Radović.