Robert de Niro se oprostio od Denija iz Kuma: Teško sam podneo njegovu smrt, poznavao sam ga 50 godina

Novosti online

15. 12. 2019. u 00:59

Američki glumac i producent Robert de Niro rekao je za inostane medije da ga je smrt njegovog kolege, ali i velikog prijatelja teško pala

Роберт де Ниро се опростио од Денија из Кума: Тешко сам поднео његову смрт, познавао сам га 50 година
Legendarni glumac Deni Ajelo, koji u "Kumu" izgovara čuvenu rečenicu "Majkl Korleone te pozdravlja", preminuo je juče 13. decembra u 83. godini, nakon kratke bolesti.

Vest o njegovoj smrti potvrdilo je njegov portparol.

"S velikim žaljenjem obaveštavamo javnost da je suprug, otac, deda, glumac i muzičar, preminuo sinoć nakon kraće bolesti. Porodica u ovom teškom trenutku moli da poštujete njenu privatnost. Detalji o datumu održavanja sahrane biće naknadno objavljeni", stoji u saopštenju.

Američki glumac i producent Robert de Niro rekao je za inostane medije da ga je smrt njegovog kolege, ali i velikog prijatelja teško pala.

"Jako sam tužan, Denia sam poznavao više skoro 50 godina", rekao je glumac za "People", a zatim uputio i poslednju poruku preminulom kolegi: "Vidmo se u raju".

Deni i Robert su tokom karijere zajedno igrali u četiri filma među kojima je i film "Bang the Drum Slowly" koji je proslavi Ajeloa, kao i u drugom delu poznatog filma "Kum".


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije