Teodora Džehverović sprema svetski nastup

E. B. T.

10. 06. 2019. u 10:54

Теодора Џехверовић спрема светски наступ

Teodora Džehverović ATA Images/Antonio Ahel

Teodora Džehverović na festivalu "Ulaz" po ugledu na MTV zvezde

MLADA pevačica Teodora Džehverović priprema se za nastup na najvećem regionalnom festivalu popularne muzike "Ulaz", koji će se održati od 11. do 13. jula na platou ispred Beogradskog sajma. Ambiciozno najavljuje vrhunski performans po ugledu na MTV zvezde. Posle peha koji je u martu zadesio njen prvi album "Borbena", koji je povučen iz prodaje zbog tehničke greške, Teodora za "Novosti" kaže da je prebrodila tu krizu i da su reakcije na njen prvenac odlične.

- Kolege, prijatelji i fanovi imaju samo reči hvale - ističe pevačica. - Veoma me je pogodilo povlačnje albuma. Ceo projekat su pratile teške, loše stvari, ali i veoma dobre, a valjda je to normalno.

Želi da izbegne razgovor na temu ljubavi, a nas je zanimalo da li je, kao što se spekulisalo, u vezi sa Davidom Ljubenovićem koji je uradio brojne spotove za nju.

- Sama sam, niti mi je David dečko, niti mi je bio, on mi je, pre svega, saradnik, a tako će i ostati - tvrdi Džehverovićeva.

Demantuje i nagađanja da je ponovo u ljubavi sa bivšim dečkom Anđelom Rankovićem sa kojim je zajedno učestvovala u rijalitiju.

- On je prijatelj - kratko je rekla Teodora, a mi saznajemo da će se na festivalu "Ulaz" Anđelo prvi put pojaviti na sceni sa pevačicom.

Pročitajte još: Teodora Džehverović: Nisam pokušala samoubistvo

Na našu konstataciju da činjenica da je sama verovatno raduje muški deo populacije jer sada mogu da krenu u osvajanje njenog srca, Teodora odgovara:

- Pa nije da ja to nešto tražim, ali u redu, tu sam.

Foto ATA Images

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)